Förmåner för uppfödare

På www.racc.nu skapas en parnings- / kommande kull- / kullannonseringssida där uppfödare som har valt att ha en stjärna framför sin kennel i registret och betalar medlemsavgiften för sina valpköpare får annonsera gratis. För dem utan stjärna kostar det 100 kr och då är annonsen utlagd i 2 månader.

Annonsering på Facebook

Varje kennel får 2 annonserings tillfällen/år för kenneln, en parning eller en kull på RACC´s facebook. För dem som har valt att ha en stjärna framför sin kennel i registret och betalar medlemsavgiften för sina valpköpare är annonserna gratis. För dem utan stjärna kostar det 100 kr.

Annonsering i Raccaren

Varje kennel får gratis annonsering för kenneln, en parning eller en kull i Raccaren.

3 ggr/år (i varje utgivningsnummer) för dem som har valt att ha en stjärna framför sin kennel i registret och betalar medlemsavgiften för sina valpköpare får annonsera gratis. För dem utan stjärna får man 1 gratis annons per år.

Kennelregistret kommer stå med som en lista i RACCAREN i varje nr.

Annonsering på mässor

Vi kommer även som tidigare år erbjuda annonsering i bildspel som vi visar på mässor samt att vi delar ut kennlarnas visitkort (om de skickar in dem) och kommer ha en kennelregisterlista i montrarna på dem mässor klubben medverkar.


Annonserna skapas av uppfödaren och skall godkännas av styrelsen/redaktören.

Kontakta gärna oss om ni har frågor styrelse@racc.nu eller 0735-444922

Vi har nu Swish för enklare betalning nr 123 156 87 16. Glöm inte att märka vem ni är och vad betalningen gäller.