Omplaceringar

Om du inte kan ha kvar din Cane Corso

Trots den ansvarsfulla uppfödarens noggranna val av valpköpare och goda vilja att finnas tillgänglig för att ge råd, och trots att hundägaren går in för att ordna ett bra liv för sin hund händer det att man av olika anledningar måste hitta ett nytt hem till sin kära familjemedlem. I vår föränderliga värld, där man kanske måste byta jobb eller förändra familjekonstellationen, ställs ibland våra hundar inför en försämrad situation och vill man då fortfarande se till sin vovves bästa, kommer man kanske till slutsatsen att det bästa hemmet är någon annanstans.

Omplaceringsregler

Omplaceringstjänsten gäller endast för hundar registrerade i Svenska kennelklubben eller i annan, av Svenska Kennelklubben, erkänd kennelklubb. Hunden ska vara minst 16 veckor. Kostnad för omplaceringsannons: 100 SEK. När din betalning inkommit på raccs bg i Swedbank, kontonummer 5690-3503 och din annons godkänts ligger din annons uppe i tre månader på www.racc.nu

Rasklubben tar varken ansvar för, eller lämnar garantier på omplacerade hundar.


För att omplacera din Cane Corso - Fyll i formuläret som finns längst ner på sidan.

 

Omplaceringar:


Cane corsohane söker nytt hem

Hundens namn: ”Edgar”

Regnummer: SE?

Född : 2018-03-07

Efter: Hägnatorpets Knock Out Over Expose

Undan: Hägnatorpets Up Design Kidz Qrossa

Ägarens namn: Maria

Email: marahr79@hotmail.com

Telefon: 0708837848

Ort: Österåker

Beskrivning: Vår hane som är född 2018-03-08 söker nytt hem på grund av tidsbrist
,ingen problemhund. Han är snäll och väldigt tillgiven familj/vakthund på alla
sätt och vis. Van vid barn i alla åldrar. Går fint i koppel.
Har lite svårt för andra hundar.
Chippad,vaccinerad, stamtavla,försäkrad i folksam.


Cane corsohane söker nytt hem

Omplacering

Söker: Hem

Kön: Hane

Hundens namn: Nutte (Hägnatorpets Xpress PmÀ Mahogny)

Regnummer: SE57448/2016

Född: 20161014

Efter: Hägnatorpets Jadu I´m Merlin

Undan: Hägnatorpets Magnifica Popula

Ägarens namn: Julia Helin Dan Helin

Email: juliahelin91@gmail.com

Telefon: 0736878819

Ort: Järlåsa

Beskrivning: Vi är en familj som bor i ett hus utanför Uppsala tillsammans med vår älskade Nutte som är 2 år.
Vi har dessvärre tvingats ta ett sorgligt beslut om att hitta en ny kärleksfull och aktiv familj åt Nutte då vår yngsta familjemedlem visar tecken på allergi.
Nutte är väluppfostrad och duktig på att gå i koppel och tycker mycket om att få leka fritt ute i skogen och på åkrarna likaså i hundgårdarna med andra hundar. Han går bra ihop med barn och är väldigt lydig när man möter andra hundar på gatan då han från födsel är van vid både hundar och nya människor.
Nutte är en hund som är väldigt kärleksfull och han älskar att få mysa i soffan och gillar att få vara med. Han har aldrig visat några tecken på aggressivitet, han är dock väldigt mån om sin familj och gillar att hålla koll.
Vi önskar att det finns en familj eller person som kan ge Nutte den kärlek och stimulans som han är värd, och van vid. Hans stora passion är att få vara ute och springa och leka och mår väldigt bra av det. Det är ett jobbigt beslut vi har tvingats tagit att behöva lämna ifrån vår älskade Nutte som betyder mycket för alla i familjen.
Med vänlig hälsning,
Familjen Helin

 

Omplaceringsenkäten är nu skickad, tack så mycket! Ett fell uppstod - Vänligen för sök igen. Please enter a correct Captcha answer.